Certified Coaching Leader™ (CCL)

Coaching valmennus esimiehille ja johtajille, jotka haluavat nostaa johtamisensa uudelle tasolle valmentavalla lähestymisellä.

Valmennuksessa käsitellään kaikki 11 ICF:n (International Coaching Federation) ydintaitoa ja eettiset ohjeet sekä perehdytään coaching työkaluihin, osaamispolkuun ja ajatteluun. Valmennuksen jälkeen osallistujilla on tarvittavat tiedot, taidot ja ajattelu vaikuttavaan esimiestyöhön valmentavalla johtamisotteella.

Valmennuksen aikana osallistujat saavat coachingin syventävät taidot leadership ja muutoksen johtamisen kulmalla.

Valmennus on räätälöity esimiehille/johtajille. Valmennuksen aikana jokainen osallistuja lisää myös tietoisuutta omasta johtamisestaan ja ajattelustaan.

Valmennus tarjoaa coaching perusteet jo hallitsevalle syvempää osaamistasoa, mutta ei edellytä aiempaa kokemusta tai koulutusta coachingista.

Kaikki modulit pidetään lähiopetuksena suomeksi Etelä-Suomessa. Oivalluttava valmennustapa mahdollistaa coaching taitojen viennin suoraan päivittäisjohtamiseen. Jokaisessa modulissa osallistujat pääsevät coaching labissa treenaamaan oppimaansa käytäntöön ja saavat oppimista vahvistavaa palautetta.

Valmennus sisältää kuusi valmennusmodulia, yhteensä 8 reflektointipainoitteista lähiopetuspäivää (48 h lähiopetusta, 9 h vertaiscoachingia ja 20 h asiakascoachingia sekä 12h itsenäistä opiskelua). Valmennus on tarkoitettu oman työn ohella tapahtuvaksi ja välittömästi omassa työssä käytäntöön vietäväksi. Monimuotoista oppimista tuetaan oivalluttavien välitehtävien avulla.

Valmennuspäivät:

Moduli 1 Ma 13.11 – Ti 14.11.2017
Moduli 2 To 14.12 – Pe 15.12.2017
Moduli 3 Ma 15.1 – Ti 16.1.2018
Moduli 4 Ke 7.2.2018
Moduli 6 Ke 14.3.2018

Certified Coaching Leader™ valmennuksen hinta 3900€ + alv

Päävalmentajana kokenut Senior Executive Coach, johtaja ja johtajuuden valmentaja Nonna Babitzin (ICF Professional Certified Coach PCC, Advanced Certified Personal and Executive Coach ACPEC).

Coaching sertifiointi

Certified Coaching Leader™ valmennuksen päätteeksi voit käyttää allekirjoituksessasi Certified Coaching Leader™ (CCL) merkiksi siitä, että hallitset coachingin ydintaidot sekä eettiset ohjeet ja osaat soveltaa niitä valmentavassa johtamistyössä.
ICF (International Coach Federation) on ainut taho joka sertifioi ammatticoacheja Suomessa. Jos olet kiinnostunut coaching-ammatista, tämän valmennuksen tunneilla voit hakea myös ICF sertifiointia Portfolio Pathilla. ICF sertifioinnista kiinnostuneille valmennukseen osallistujille järjestetään maksuton virtuaalikokous Ke 24.1.2018 klo 8-9:30, jossa selkeytetään ICF sertifioinnin vaatimukset ja opastetaan hakuprosessissa.

Kuten kaikilla Adaren palveluilla, valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu, jos et jo ensimmäisellä kerralla koe saavasi tukea kasvullesi valmentavana johtajana, voit keskeyttää valmennuksen ja saat rahasi 100% takaisin.

Ilmoittaudu mukaan

Valmennuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

A dare to coach!