Adaren arvot ja historia

A dare to be MAHTAWA!™

Adare yllyttää, rohkaisee, haastaa ja tukee johtajia henkilökohtaisessa kasvussa kohti valmentavaa, vastuullista ja hyveellistä johtajuutta, jolla tulokset syntyvät. Kasvumatka johtajuuteen kulkee henkilökohtaisen kasvun kautta, jota tuetaan laadukkaalla ja eettisellä valmennuksella.

Meidän strategia on keskittyä ylimmän johdon coachingiin ja tukea asiakkaitamme rakentamaan kyvykkyyttä coaching kulttuuriin.

Tavoitteena on olla tason nostoa tavoittelevien johtajien paras kumppani. Haluamme olla rakentamassa tulevaisuutta, jota johtaa hyveelliset johtajat, joille integriteetti, aitous ja eettisyys ovat tärkeitä.

Elä todeksi johtajuus, jolla liiketoimintasi menestyy!

Adaren arvot

  • Hyveellinen johtajuus – poikkeuksellinen standardina
  • Henkilökohtainen sitoutuminen
  • Vaikuttavuus – Tulokset

Adaren arvot eletään todeksi ja kaikilla Adaren palveluilla on 100% tyytyväisyystakuu. Adaren valmennukset vaikuttavat pitkäkestoisesti ja syvästi ajatteluun, tunteisiin ja käytökseen, tulokset näkyvät pysyvinä muutoksina toiminnassa.

Historia

Vuonna 2009 Nonna aloitti yhden naisen kapinan keskinkertaista johtamista vastaan. Adare syntyi hänen henkilökohtaisesta kipinästä johtajuudelle ja sen kehittämiselle. Ensimmäinen valmennusryhmä aloitti matkansa 2010 nimellä Leadership Center of Excellence (nykyään NOWENA®). Nonna päätti muuttaa johtamiskulttuurin yksi ihminen kerrallaan ja uskoi, että kriittinen massa saavutetaan. Adare OY:n kasvua vauhditti osallistujien erittäin vaikuttava palaute, heidän liiketoiminnassaan ja urakehityksessään näkyvä menestys sekä puhdas ilo oivallusten ja menestyksen mahdollistamisesta.

Syyt yrityksen syntymisen, kasvun ja nimen takana

1)   Uhma haastaa johtajia poikkeukselliseen johtajuuteen, löytämään oma äänensä ja ylittämään itsensä. Halu antaa tukea ja haastaa johtajia henkilökohtaisen kasvun ympärillä. Koettu ilo valmennettavien onnistumisista ja valmennuksen vaikuttavuudessa liiketoiminnan tuloksiin.

2) Näkyvät tulokset asiakkaiden liiketoiminnassa
- liiketoiminnan ja kannattavuuden kasvu
- johtajan kokema motivaation ja tuottavuuden lisääntyminen
- koettu merkittävä johtamisen laadun paraneminen
- henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyden kasvu

3) Valmennettavien palaute ja kokemukset voimaantumisesta, tietoiseksi tulemisesta rohkeudesta kukoistaa ja vaikuttavan johtajuuden karisman löytämisestä.

Sana DARE sanakirjassa

Englanti: altistaa, panna alttiiksi, rohjeta, tavoitella, uskaltaa, vaarantaa, vaatia, haaste, rohkeus, haastaa, uhmata, kehdata, tohtia, rohjeta, iljetä, juljeta, hennota

Italia: antaa, ojentaa

Latina: antaa, lahjoittaa

Espanja: antaa, jakaa, luovuttaa, sijaita, tuottaa, lahjoittaa, antaa takaisin, lähettää, esittää, hyväksyä, pitää jonakin, otaksua, olettaa joksikin

Japani: kuka

Ruotsi (sana Dåre): hullu, typerys, hölmö, idiootti, pöllö, pöljä, tollo, narri, tomppeli, houkka, höhlä

Joten a DARE oli oiva nimi!

Samalla syntyi myös palvelulause:

A dare to be MAHTAWA!™

Kaikilla palveluilla on 100% tyytyväisyystakuu.
Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, saat rahasi takaisin.