Vieraspuhuja palautteita

"Nonna on varauksetta yksi parhaista, jollein paras, leader, valmentaja, puhuja ja esiintyjä. Hänellä on mieletön osaaminen tällä alueella. Nautin myös suunnattomasti hänen tavastaan ottaa esimerkkejä omasta elämästään ja muilta alueilta, joiden avulla asiat on vieläkin helpompi ymmärtää. Sen todella näkee, että hän rakastaa sitä mitä hän tekee. Nonna on vain aivan mahtava!"

"Mieletön energia, läsnäolo ja yhteys yleisöön. Esityksen sisältö ja laajuus oli hyvin hyvin rajattu ja sitä oli helppo seurata."

"Erittäin selkeä ja konkreettinen esitys. Hyviä esimerkkejä ja vinkkejä kirjoista, elokuvista jne. Nonna osaa erinomaisesti kuvata teorian käytännönläheisesti. Sai minut pohtimaan niin työ- kuin kotiasioita."

"Aalto yliopiston luento oli todella loistava. Luennointityyli oli tietysti hyvin erilainen ja mukaansa tempaava, mutta myös itse asia sai minut pohtimaan aihetta enemmän. Ja totta tosiaan lähdin salista täynnä energiaa!"

"Nonna valmentaa meitä todella hyvin. Erinomaiset taidot, inhimillinen lähestymistapa."

"Nonna oli erittäin hyvä, innostava ja motivoiva."

"Erittäin selkeä esitys ja vaikuttavia esimerkkejä."

"Kiitos erittäin palkitsevasta ja hyvin tehdystä esityksestä, juuri oikealla tasolla ja mahtavalla sisällöllä. Olin sekä liikuttunut että otettu tänään. Opin valtavasti ja sain monia uusia ideoita ja ajatuksia. Olen ylpeä siitä, että olen töissä tässä yrityksessä ja saan tehdä töitä erityisesti kaltaisesi leaderin kanssa. Ole juuri sellainen kuin olet johtajana, olet erinomainen."

"Kiitos inspiroivasta leadership valmennuksesta viime perjantaina. Kun kuuntelen sinua, tulen iloiseksi. Luot tunteen "tätä mina haluan". Kovin monella ihmisellä ei ole tätä vaikutusta minuun. Kiitos."

"Valtavat kiitokset tämänpäiväisestä vieraspuhuja vierailustasi. Osallistujat pitivät esitystä stimuloivana ja ajatuksia herättävänä. Kuulen valtavan monia puhuja ja on pakko todeta, että sinä olet kyllä yksi niistä harvoista todella erinomaisista puhujista. Arvostan todella että annoit meille aikaasi."

"Kiitos Nonna hienosta koulutussessiosta tänään! Oli kyllä uskomatonta, miten pystyit live meetingin kautta pitämään hallussa tuon koulutuksen. Ehkä osa sen voimasta oli juuri siinä, että mitään esitettävää materiaalia ei ollut, vaan jokainen joutui keskittymään itse asiaan. Ja se toimi. En ole moista ennen kokenut. Oli mukava havaita että oli paljon asioita mitä on tullut tehtyä oikein. Nyt monikin asia vaan jäsentyi oikeisiin paikkoihin."

"Viime luento oli aivan mahtava! Luennoitsija ja hänen tyylinsä luennoida oli todella hyvä. Keskittyminen luentoon oli sataprosenttista. Luennoitsija oli myös todella innostava."

"Nonna antoi todella ajattelemisenaihetta."

"En ole milloinkaan nähnyt sinua ’livenä’, mutta olen kuullut puhuttavan, että olet todella karismaattinen esiintyjä varsinkin livenä. Todella paljon kiitoksia äskeisestä paljon ajatuksia herättäneestä Leadership virtuaali meetingistä. Vaikka se oli virtuaali meeting, sait jotenkin upeasti välittymään kaiken tänne lankojenkin päähän, uskomaton esitys!! Englannin kieli ei ole vahvimpia osa-alueitani, mutta sinä puhut todella selkeästi, sinua on mukava ja helppo kuunnella."

"Selkeä ja ymmärrettävä esitys. Erinomaisia ja innostusta herättäviä harjoituksia."

"Hienoa työtä, taas kerran, todella kosketit yleisöä ja yksinkertaisella tavalla, sait toimitusten johtajat jakamaan pelkojaan ja toiveitaan. Hienoa työtä!"

"Kiitos Nonna vielä kerran inspiroivasta valmennus sessiosta. Pidän tavastasi boostata leadershippiä."

"Todella hyvä, tehokas ja innostava tapa tuoda asioita esille. Johtaa oivaltamiseen. :)"

"Olen tähän mennessä nähnyt useita esityksiä yrityksemme strategista, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun ymmärsin sen todella. "