Mikko Babitzin

Johtaja, joukkue- ja suoritusvalmentaja sekä esimiesten ja operatiivisten johtajien coach

Mikko

Olen johtanut haastavia muutoshankkeita yli 13 vuotta kansainvälisessä yrityselämässä ja olen NOWENA® valmennuksessa kasvanut johtaja. Olen toiminut myös henkilöesimiehenä ja liiketoimintakonsulttina sekä vastannut projektihallinnan kyvykkyyden kehittämisestä isossa kansainvälisessä IT-alan yrityksessä. Minulla on myös yli 20 vuoden kokemus alppihiihdon valmentajana sekä yli 15 vuoden kokemus valmentajakouluttajana.

Olen valmentanut yritysten joukkueita useamman vuoden ja urheilupuolella varsinaisen valmennustyön lisäksi mm. luennoinut alppihiihdon valmentamisesta, motivoitumisesta ja oppimisesta maailmanlaajuisessa interski konfrenssissa useina eri vuosina mm. Norjassa, Sveitsissä, Etelä-Koreassa ja Itävallassa. Jaan osaamistani, kokemustani ja intoani joukkueiden rakentamisesta valmentamalla yritysten joukkueita.

Joukkuevalmennus on ilon, intohimon ja innostuksen kautta elämäntehtäväni

Oivaltaminen ei aina ole kivutonta, esimiesten, operatiivisen johdon ja joukkueen valmentamisessa tähdätään erinomaisiin tuloksiin, jonka eteen joutuu tekemään töitä. Olen sekä kokenut muutosjohtaja että business coach (Certified Business Coach®), lisensoitu NLP trainer (Licensed Assosiate Trainer of NLP™), LEAN/Agile coach sekä huippuvalmentaja. Olen erityisen taitava tiimien- ja ryhmien facilitoija ja keskustelun herättäjä.

Erityiskykyihini kuuluu toiminnan jatkuva kehittäminen (mm.Lean-menetelmin, Agile, ITIL), systeemiajattelu, asiakaskokemuksen johtaminen, konsulttien kasvun tukeminen, yritystoiminnan hiljaisen tiedon ja huipputaidon mallittaminen, arvojen kirkastaminen, joukkueen rakentaminen, yhteisen vision luominen, näkökulmien haastaminen ja joukkueen voiman esiin tuominen. Tutkitaan ja tutustutaan erilaisuuteen, joista täydentyy joukkueen taidot ja löydetään samankaltaisuudet, ne yhdistävät tekijät menestyksen mahdollistajana.

Minulle suunta ja liike on tärkeää. Valmennuksen aikana osallistuja löytää oman suunnan ja joukkue saa aikaan liikettä haluttuun suuntaan. Coachaan sekä suomeksi että englanniksi.

Kaikilla palveluilla on 100% tyytyväisyystakuu.
Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, saat rahasi takaisin.