Nonna Babitzin

Senior Executive Coach ja NOWENA® valmentaja

Nonna

Tuen kokeneita johtajia kehittämään luonnettaan, löytämään poikkeuksellisen johtajuuden, saamaan aikaan pysyviä muutoksia ja elämään todeksi johtajuuden, jolla liiketoiminta menestyy.

Liiketoiminnan menestys vaatii poikkeuksellista johtajuutta. Kokemus kansainvälisestä liiketoiminnan johtamisesta, muutoksen johtamisesta ja organisaatioiden rakentamisesta sekä eri liiketoiminta-alueiden johtajien valmentamisesta on rakentanut useita menestyksen strategioita työkalupakkiini. Valmennan ihmisiä yritysten kouluttamisen tai konsultoinnin sijaan.

Yllytän kokeneita johtajia kasvattamaan luonnettaan ja elämään todeksi se johtajuus, jolla liiketoiminta menestyy

Adaren valmennukset vaikuttavat pitkäkestoisesti ja syvästi ajatteluun, tunteisiin ja käytökseen. Tulokset näkyvät pysyvinä muutoksina toiminnassa. Valmennuksen henkilökohtaisuus ja eettisyys on tärkeä osa Adaren tapaa valmentaa. Koen onnistuneeni työssäni, kun asiakkaat tekevät liiketoimintansa tavoitteista totta hyveellisellä ja aidolla johtajuudella. Kovat tulokset saadaan aikaan poikkeuksellisella johtajuudella.

Erityiskykyihini kuuluu johtajuus aiheen syvä tuntemus ja kokemus, menestyksen strategiat, asiakkaan persoonan esiintuominen ja vahva läsnäolo. Olen energinen ja innostava valmentaja, mutta tehtäväni ei ole olla kiva, vaan tukea asiakkaitani elämään todeksi se johtajuus, jolla organisaatio saa entistä paremmat tulokset aikaan. Heitän itseni täysillä valmennustyöhön ja uskon vahvasti johtajien potentiaaliin.

Puhun sujuvasti suomea ja englantia. Olen valmentanut johtajia mm.Suomessa, Ruotsissa, Latviassa, Tsekin tasavallassa, Ranskassa, Unkarissa ja Intiassa. Valmennettavina on ollut useita johtajia myös Iso-Britanniasta, Uruguaysta, Puolasta ja Yhdysvalloista. Erityisesti ulkomailla asuvien (expatriates) suomalaisten johtajien coaching on lähellä sydäntäni.

Kaikilla Adaren palveluilla on 100% tyytyväisyystakuu

Adaren 100% tyytyväisyystakuulla haluan tuoda arvomaailmani tekoihin.

Olen ylpeä siitä, että jokainen johtaja on ollut tyytyväinen saamaansa palveluun

Olen ICF:n (international coach federation) sertifioima Professional Certified Coach (PCC), suorittanut College of Executive coaching ACPEC (The Advanced Certified Personal and Executive Coach), hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ ®) ja lisensoitu NLP master (Licensed Master Practitioner of NLP™) ja hyödynnän valmennustyössä monialaista osaamistani.

A dare to be MAHTAWA!™

Kaikilla palveluilla on 100% tyytyväisyystakuu.
Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, saat rahasi takaisin.