Vieraspuhuja

Tarvitsetko innostavaa puhujaa leadership aiheesta? Tai kaipaako johtoryhmäsi puoleensavetävää visiota, tiimin luottamuksen vahvistamista tai uusia oivalluksia johtamiskulttuurin luontiin?

Miten tärkeää hyvä johtamistyö on yrityksen menestykselle?

Milloin viimeksi johtoryhmäsi on pysähtynyt keskustelemaan johtajuudesta? Tai milloin yrityksesi johtajat, projektipäälliköt ja muut päivittäisestä johtamistyöstä vastaavat ammattilaiset ovat yhdessä pysähtyneet pohtimaan mitä taitoja tarvitaan itsensä ja ihmisten johtamiseen?

Adaren valmentajia on kuvattu karismaattisiksi, energisiksi ja innostaviksi puhujiksi, joiden energisyys tarttuu yleisöön. Jaamme kokemuksiamme, osaamistamme ja heittäydymme koko persoonallamme tukeaksemme kasvuasi. Olemme valmentaneet useita johtoryhmiä sekä eri tasoisia esimiehiä ja päivittäisessä työssään itseään ja muiden työtä johtavia ammattilaisia eri yrityksissä ympäri maailmaa. Puhenvuorot ovat oivalluttavia ja osallistavia.

Jos olet kiinnostunut vieraspuhujasta suomen- tai englanninkieliseen johtoryhmään tai tilaisuuteen, ota yhteyttä.

Puheenvuoro johtajuudesta on ajatuksia herättävä ja antaa osallistujille innostavan hetken pysähtymiselle ja omalle kehittymiselle. Tilaisuuteen osallistuminen avaa keskustelua hyvän johtamisen vaikutuksista niin liiketoiminnan kehittymiselle, asiakkaiden kokemukselle, henkilöstön innovatiivisuudelle ja tuottavuudelle kuin koko yrityksen menestykselle. Usein tilaisuus herättää ajatuksia myös omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta ja omasta arvomaailmasta.

Tilaisuuksia on pidetty onnistuneesti myös virtuaalisesti, mutta suosittelemme samassa tilassa pidettäviä tilaisuuksia.

Dare to lead!

Adaren tilaisuuksilla on 100% tyytyväisyystakuu.
Jos osallistujat eivät ole tyytyväisiä, tilaisuuden hinta palautetaan 100%.