Vieraspuhuja

Tarvitsetko innostavaa puhujaa leadership aiheesta? Tai kaipaako johtoryhmäsi luottamuksen vahvistamista tai uusia oivalluksia johtamiskulttuurin luontiin? Tai kaipaatko herättelyä johtajuuden vaikutuksesta ja merkityksestä?

Olisko johtoryhmän aika pysähtyä taas keskustelemaan johtajuudesta ja siitä miten nostaa tasoa? Vai olisiko yrityksesi johtajien, projektipäälliköiden ja muiden päivittäisestä johtamistyöstä vastaavien ammattilaisten hyvä yhdessä pysähtyä pohtimaan mitä taitoja tarvitaan itsensä ja ihmisten johtamiseen?

Adaren valmentajia on kuvattu karismaattisiksi, energisiksi ja innostaviksi puhujiksi, joiden energisyys tarttuu yleisöön. Haastamme kuulijoita reflektointiin ja jaamme myös kokemuksiamme, osaamistamme ja heittäydymme koko persoonallamme tukeaksemme osallistujien kasvua. Olemme valmentaneet useita johtoryhmiä sekä eri tasoisia esimiehiä ja päivittäisessä työssään itseään ja muiden työtä johtavia ammattilaisia eri yrityksissä ympäri maailmaa. Puhenvuorot ovat oivalluttavia ja osallistavia.

Jos olet kiinnostunut vieraspuhujasta suomen- tai englanninkieliseen johtoryhmään tai tilaisuuteen, ota yhteyttä.

Puheenvuoro johtajuudesta on ajatuksia herättävä ja antaa osallistujille innostavan hetken pysähtymiselle ja omalle kehittymiselle. Tilaisuuteen osallistuminen avaa keskustelua hyvän johtamisen vaikutuksista niin liiketoiminnan kehittymiselle, asiakkaiden kokemukselle, henkilöstön innovatiivisuudelle ja tuottavuudelle kuin koko yrityksen menestykselle. Usein tilaisuus herättää ajatuksia myös omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta ja omasta arvomaailmasta.

Tilaisuuksia on pidetty onnistuneesti myös virtuaalisesti, mutta suosittelemme samassa tilassa pidettäviä tilaisuuksia.

Dare to lead!

Adaren tilaisuuksilla on 100% tyytyväisyystakuu.
Jos osallistujat eivät ole tyytyväisiä, tilaisuuden hinta palautetaan 100%.