Palautteita asiakkailta

Executive coaching asiakkailta

”I have found the coaching process surprisingly positive both professionally and personally. Nonna Babitzin has been my coach during the past months. She is insightful, intelligent and professional. She has been able to help me see underlying issues I have been dealing with, and has provided open and confidential coaching help for me. Nonna’s coaching approach is persistent, and yet sensitive. This has worked well for me. This process has helped me to prioritize both professional and personal issues, and has helped me to dig deeper into my priorities. In addition, the coaching process has given some structure and accountability to my work. Overall, the coaching has been an important part of development for me during a period of transition in my life. I think the coaching process is particularly useful for anyone facing period of significant transitions professionally or personally. I recommend both the coaching process and Nonna for anyone considering leadership coaching.”
— Heikki Rinne, CEO, Halton Group Ltd, (USA)

Lue lisää coaching palautteita

NOWENA® osallistujilta

”NOWENA on ollut ratkaiseva askel, alku prosessille, jonka tavoite on olla oma itseni kaikissa tilanteissa. Vain niin saan vapautettua koko potentiaalini. NOWENA auttaa elämään lopun elämääni onnellisempana ja tuottamaan enemmän iloa myös lähemmilleni. Sain myös paljon tietoja ja taitoja johtamiseen.”
— Mika Vihervuori, CEO, Anvia Plc (Finland)

Lue lisää NOWENA palautteita

Valmennusprosesseista

”Johtoryhmämme oli kasassa, rakenne oli viimeistelty ja toimintatavat sovittu. Silti jotain puuttui. Se jokin oli yhteinen, syvempi näkemys johtajan roolista sekä erinomaisesta johtamisesta ja sen voimasta vapauttaa energiaa koko organisaatiossa. Nonna ohjasi johtajuutemme uudelle tasolle ja kirkasti näkemyksemme leadershipistä lämpimän määrätietoisesti. Vaikutus ajatteluun ja päivittäiseen johtamiseen oli ilmeistä hämmästyttävän nopeasti ja koko organisaatio sai muutoksesta aivan uudenlaista voimaa. Voin varauksetta suositella Nonnan valmennusta jokaiselle joka haluaa elää erinomaisen johtajuuden kautta.”
— Mikko Leino, Head of Supply Chain Management, Suunto Oy (Finland)

Lue lisää palautteita

Esitysten yleisöiltä

”Nonna on varauksetta yksi parhaista, jollein paras, leader, valmentaja, puhuja ja esiintyjä. Hänellä on mieletön osaaminen tällä alueella. Nautin myös suunnattomasti hänen tavastaan ottaa esimerkkejä omasta elämästään ja muilta alueilta, joiden avulla asiat on vieläkin helpompi ymmärtää. Sen todella näkee, että hän rakastaa sitä mitä hän tekee. Nonna on vain aivan mahtava!”

Lue lisää vieraspuhuja palautteita
Kaikilla palveluilla on 100% tyytyväisyystakuu.
Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, saat rahasi takaisin.