Coaching palautteita

”I have found the coaching process surprisingly positive both professionally and personally. Nonna Babitzin has been my coach during the past months. She is insightful, intelligent and professional. She has been able to help me see underlying issues I have been dealing with, and has provided open and confidential coaching help for me. Nonna’s coaching approach is persistent, and yet sensitive. This has worked well for me. This process has helped me to prioritize both professional and personal issues, and has helped me to dig deeper into my priorities. In addition, the coaching process has given some structure and accountability to my work. Overall, the coaching has been an important part of development for me during a period of transition in my life. I think the coaching process is particularly useful for anyone facing period of significant transitions professionally or personally. I recommend both the coaching process and Nonna for anyone considering leadership coaching.”
— Heikki Rinne, CEO, Halton Group Ltd, (USA)

”Nonna valmensi yksikkömme johtotiimiä, ja tämän seurauksena innostuin itse ottamaan vielä lisäoppia henkilökohtaisten coaching-sessioiden muodossa. Coaching ajoittui tilanteeseen, jossa sekä yksikössämme että osastollani suunniteltiin ja toteutettiin merkittäviä muutoksia. Nonnan avulla muutosprosessin todellisia kipukohtia ja niiden juurisyitä saatiin avattua ja löydettiin keinoja, jotka tukivat paitsi itse muutosta niin antoivat itselleni lisävoimavaroja haastetilanteiden käsittelyyn. Coachingin tuloksena pääsin myös kokonaisuudessaan parempaan tasapainoon itseni ja johtamistyöni kanssa. Nonna ei päästä ketään helpolla eikä tyydy kaavamaisiin ratkaisumalleihin, ja juuri tämä on hienointa Nonnan valmennuksissa. Voin lämpimästi suosittella Nonnaa valmentajana.”

— Maarit Waskilampi-Kuikka, CIO, ICT ja tuotantotekniikka, YLE (Finland)

“We give Nonna Babitzin our best recommendations after a very successful coaching of our manager. The results are remarkable and we have received so many useful tools for the future development of our manager as well. Nonna is excellent at reading people. She understands how to tailor the coaching to fit the individual person she’s working with and has a remarkable skill to support self reflection and self development”

— Anja Pajor, CEO, Dubberman (Denmark)

”Johtaminen on taitolaji. Hyvästä johtajasta erinomaiseksi johtajaksi kasvaminen se vasta taitoa ja tahtoa vaatiikin. Siihen tarvitaan sopivia henkilökohtaisia ominaisuuksia ja kovaa johtajakokemusta sekä todellista ja jokapäiväistä halua kehittyä johtamisessa ja johtajana. Säännöllisin väliajoin on hyvä pysähtyä ja arvioida omia aikaansaannoksiaan ja itseään johtajana. Hyvä itsetuntemus ei yksin riitä. Ammattitaitoinen ja kokenut kouluttaja, henkilökohtainen mentori pystyy avaamaan Sinulle uusia ovia, joita et ole aikaisemmin havainnut tai edes tiennyt olevan olemassakaan. Nonna on tässä työssä korvaamaton kartta ja kompassi yhtäaikaa. Suosittelen lämpimästi Nonnaa Sinulle – johtaja, joka haluat vahventaa johtajaosaamistasi sekä nousta sen ratkaisevan askeleen eteenpäin itsesi kehittämisessä ja urallasi.”

— Jari Partanen, Pääsihteeri, Keskustan eduskuntaryhmä, Suomen eduskunta (Finland)

”Aloitin coachingin prosessin Nonnan kanssa vaiheessa, jossa liiketoimintamme oli suuren muutoksen edessä. Koko liiketoiminnan luonne muuttui merkittävästi ja organisaatio kasvoi moninkertaiseksi. Muuttuvassa liiketoiminnassa tuli jatkuvasti eteen uusia ja usein jopa yllättäviä tilanteita, joihin en ennen ollut joutunut. Nonna sai minut miettimään toimintatapaani tässä täysin uudessa toimintaympäristössä. Hän tuki minua selkeyttämäään tarvittavat askeleet ja konkretisoimaan tavoitteiden asettamista. Nonna pystyi haastamaan minut ja kaivamaan esiin sellaisia ajattelumalleja, joita en ennen coachingin aloittamista ollut edes ajatellutkaan. Coaching prosessin tuloksena johtamistyylini muuttui huomattavasti parempaan suuntaan. Vaikuttavuus näkyy myös merkittävänä arvosanojen paraneminen UPM:n vuotuisessa henkilöstötyytyväisyys kyselyssä, jossa alaiset voivat anonyymisti kommentoida firman strategiaa ja johtoa sekä suoria esimiehiä. Nonna on erittäin ammattitaitoinen valmentaja, suosittelen häntä lämpimästi kenelle tahansa johtajalle, joka haluaa kasvaa johtajana.”

— Petri Kukkonen, Vice President, Biofuels, UPM-Kymmene Oyj (Finland)

”Olen työskennellyt tiiviisti Nonna Babitzinin kanssa oman vastuualueeni liiketoiminnan sekä henkilökohtaisten voimavarojen ohjaamiseen liittyvän coachingin kautta. Nonna on toiminut valmentajanani (coachina) erittäin menestyksekkäästi ja saanut minut aktiivisesti työstämään omia juurtuneita käsityksiäni ja toimintamallejani sekä sitä kautta kehittymään paremmaksi johtajaksi ja ihmiseksi. Olen kokenut Nonnan otteen olevan todella ammattimainen ja tuloksia aikaan saava tässä coachin roolissa. Katson saaneeni itselleni ja myös työnantajani näkökulmasta coachingista merkittävää hyötyä oman henkilökohtaisen kehittymisen ja tuloksellisen johtamisen toteutumiseksi. Olen todella kiitollinen Nonnan panoksesta tämän kehittymisen mahdollistajana! Suosittelen lämpimästi Nonna Babitzinia kenelle tahansa johtajalle sekä henkilökohtaisen coaching roolissa, että myös erilaisten johtamiseen liittyvien valmennusten vetämisen alueilla.”

— Jyrki Oksala, Vice President, Application Platform Services, Tieto Oyj (Finland)

”Nonna kysyi oikeat kysymykset ja haastoi minua muuttamaan käytöstäni. – Tuntuu, että olen nyt elämäni herra!”

— Jouni Toijala, Director, Head of Nokia Europe, Middle East and Africa 3rd Party Developer Organization, Nokia UK ltd. (United Kingdom)

”Coaching avasi minulle aivan uusia menetelmiä oman johtajuuden kehittämiseen. Prosessi haastaa arvioimaan omaa johtajuutta uudenlaisista näkökulmista, katsomaan totuutta silmiin ja haastamaan itseä kehittymään lisää ja lisää arjen johtamistilanteissa. Minulle coaching toimi porttina oman johtajuuden uudenlaiseen arvioimiseen ja sitä kautta jatkuvaan kehittymiseen. Sain eväitä etenkin haastaviin vuorovaikutustilanteisiin, yhteistyön kehittämiseen, esimies- alaisviestintään sekä arjen rutiineihin (kurinalaisuus, aikatauluttaminen, tietotulvan hallitseminen). Nonnan tapa ohjata ajattelua oikeanlaisilla kysymyksillä käynnisti minussa prosessin, jonka seurauksena löysin johtajuudestani keskeisiä kehityskohteita ja aloin päästä jyvälle siitä, miten niiden kanssa tulen toimeen ja miten käännän löytämäni kehityskohteet askel askeleelta vahvuuksiksi. Kasvoin ihmisenä ja uskon, että se näkyy niin työssä kuin vapaa-ajalla. Tämä matka on minulla vasta alussa, mutta coachingin eväillä tiedän, miten tietäni haluan kulkea. Coaching vaikuttaa ajatusten kautta tekoihin ja tuloksiin. Olen iloinen siitä, että sain prosessista myös lisää työkaluja omien alaisteni kasvun tukemiseen, vain sitä kautta saamme organisaatioon erinomaista johtajuutta ja vahvan johtamiskulttuurin, joka ei tuulessa taivu. Suosittelen prosessia kaikille, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä ihmisenä ja johtajana 100% peliin. Kaikille, jotka haluavat löytää johtajuuden syvemmän tason ja oman johtajuutensa taustalla olevat arvot. Minun kohdallani prosessi vahvisti entisestään ajatusta johtamisesta kutsumustyönä. Suosittelen coachingia myös johtajille, jotka tarvitsevat ohjausta haastavassa elämäntilanteessa. Omalla kohdallani haastava tilanne niin työ- kuin yksityiselämässä olisi saattanut johtaa uupumiseen ilman tätä coaching prosessia. Nyt sain molemmilla osa-alueilla apua ja tukea, mikä piti haastavimmissakin käänteissä nenäni pinnan päällä. Lämmin kiitos tästä Nonnalle!”

— Tuulikki Parkkonen, ‎Head of Unit, Claims Customer Service, Fennia (Finland)

”Nonna toimi coachinani. Hän auttoi minua vaikuttamistaitojen kehittämisessä hyvin tuloksin. Sain lisäarvoa työhöni tästä coachingista. Lopputuloksena kykyni olla enemmän proaktiivinen ja luotettu liiketoiminta kumppani on kasvanut valtavasti. Suosittelen Nonnaa coachina.”

— Mikko Mäki-Tuuri, Director, HR, UPM-Kymmene Oyj (Finland)

”Nonna osasi oikealla tavalla haastaa ja viedä minut epämukavuusalueelle – näin pääsin aidosti ja nopeasti ongelman todelliseen ytimeen. Sain paljon syvyyttä ja uusia ulottuvuuksia ajatteluuni, mutta myös konkreettisia ja heti käyttöön otettavia työkaluja omaa muutosmatkaani vauhdittamaan. Voin lämpimästi suositella Nonnaa vaativien henkilökohtaisten muutoshaasteiden ja johtamiseen liittyvien probleemien sparraukseen – helpolla et tule pääsemään mutta se tekee palkinnosta sitäkin arvokkaamman!”

— Mika Kivimäki, Senior Vice President, Tuotekehitysjohtaja, OP-Pohjola Oy (Finland)

”Coachingissa käsiteltyjen haasteiden juurisyyt tulivat selkeämmin esiin ja kokonaisuus näkyi kirkkaammin. Coaching vaikutti kokonaisvaltaisesti ajatteluun, tekoihin ja tuloksiin. Priorisoinnin ja tasapainon kautta vahvasti työorientoituneesta suhtautumisesta huolimatta sain pienillä muutoksilla suuria vaikutuksia myös siviilielämään ja tätä kautta vielä lisää tehoja töihin. Ajattelussa tuli selkeä kirkastuminen valintojen merkityksessä. Enää ei ole mitään selityksiä. Uskon pääseväni hyviin tuloksiin nyt helpommin. Erityisesti voi suositella Nonnaa henkilöille, joilla on halua kehittyä eriomaisesta vieläkin paremmaksi. Pysähtyä hetkeksi ja saada uusia ajatuksia sekä vahvistusta jo tulleille opeille. 15 vuoden vaativien esimies- ja projektitehtävien kokemuksella sekä paljon nähneenä voin rehellisesti sanoa, että Nonna on oikeasti loistava hommassaan. Häneen sijoitetut panostukset on erinomainen investointi.”

— Joel Siikanen, Head of Manufacturing, Suunto Oy (Finland)

”En ole koskaan ollut coachattavana aiemmin. Olen sen kautta löytänyt jotain aivan uutta johtajuuteeni. Coachingin aikana löysin ja oivalsin täysin uudenlaisia tapoja ja näkökulmia asioihin, joita tiimini kanssa kohtaan päivittäin. Asioista syntyi oivalluksen kautta elämyksiä. Kokemus oli häkellyttävän voimakas. Sen vuoksi tuntuu hyvältä, että juuri Nonna toimi coachinani ja johdatti minut määrätietoisen turvallisesti kohti oivalluksia.”

— Matti Vesala, Vice President, Telecom, Media & Entertainment and Energy & Utilities Finland & Baltics, Tieto Oyj (Finland)

”Parhaimmillaan coaching tuntuu rennolta juttelulta, mutta jossa ammattitaitoinen coach, kuten Nonna, osaa johtaa keskustelua oikeaan suuntaan; pitäen mielessä coachingin tavoite. Keskustelun aikana alat ymmrätää eri asioiden yhteyksiä ja löydät uusia näkökulmia miten ratkaista asioita ihan uudella tavalla. Meidän coaching sessioissa Nonna on onnistunut luomaan ilmapiirin, joka rohkaisee uutta ajattelua ja päivittäisjohtamisen haasteiden kohtaamista. Keksit ratkaisut itse, mutta ammattitaitoinen coach auttaa sinua yhdistämään pisteet ja asettamaan enemmän rakennetta ja näkökulmia ajattelumalleihisi. Voin lämpimästi suositella Nonnaa kenelle tahansa haastavassa johtamisasemassa olevalle, joka haluaa laajentaa omia ajattelumalleja ja löytää uusia näkökulmia.”

— Vesa Rantala, Country manager, Tieto (India)

”Kokonaisuutena valmennus oli tehokas, henkilökohtainen ja tuloksiin johtanut kasvujakso. Valmennuksen lopputuloksena vaikeiden asioiden ratkaisuun tuli selkeä toimintatapa. Käyttäytymiseni vaikeissa kohtaamis- ja ongelmatilanteissa parani huomattavasti. Opin uuden tavan välttää mikromanageerausta ja antaa enemmän vastuuta suorille alaisilleni. Olen tietoisesti siirtynyt enemmän taktiseen ja strategiseen johtamiseen ja pyrin nyt välttämään ruohonjuuritason puuttumista päivittäisissä asioissa. Myös kokouskäytäntöihini tuli terävyyttä ja selkeyttä. Valmennuksen pohjana toimi myös erinomainen kirjallinen aineisto. Yksi tärkeä seikka valmennuksen vaikuttavuudesta oli työtoverien huomiot käyttäytymiseni muuttumisesta positiivisempaan ja rakentavampaan suuntaan. Eli olen sisäistänyt opit ja vienyt ne käytäntöön => muutos on ollut ulkopuolisten havaittavissa. Kaiken kaikkiaan paras valmennus koko työurani aikana. Suosittelen vastaavanlaista henkilökohtaista valmennusta kaikille johtavassa asemassa oleville henkilöille, jotka joutuvat työssään vaikeiden tilanteiden ja asioiden eteen, tai tarvitsevat päivittäisen työskentelynsä tehostamista.”

— Matti Nordberg, Director, Seikku Sawmill, UPM-kymmene Oyj (Finland)

”Suosittelen coachausta koska se auttaa omien ajatusten ja ongelmien jäsentämisessä kaiken kiireen keskellä. Jokaiselle pitäisi tarjota mahdollisuus business coachaukseen vähintään joka toinen vuosi!”

— Anu Koskimäki, Director, Baltic Department Stores, Stockmann Oyj (Latvia)

”Olin erittäin tyytyväinen coaching prosessiin. Nonnan kanssa oli helppo keskustella ja coaching selkeytti ajatuksiani ja toi uudenlaista kulmaa liiketoiminnan johtamiseen. Nonna on aika vaativa valmentaja, eikä antanut periksi vaan vaati minua haastamaan omaa ajattelua ja saamaan tuloksia aikaan. Ylitin tavoitteeni coachingin avulla ja suosittelen ehdottomasti Nonnaa kokeneemmille johtajille, joilla on halu uusiutua ja selkeyttää omia ajatuksia.”

— Jyri Pohja, Managing Director, Ibas Kroll Ontrack Oy (Finland)

”Minulla on ollut ilo saada olla Nonnan coachattavana. Coaching prosessin aikana olen oivaltanut useita mahdollisuuksia, tekniikoita ja tapoja toimia, joiden avulla kommunikoida, arvioida vaihtoehtoja, saavuttaa tavoitteita ja kehittää itseäni niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisesti. Nonna on erittäin tarkkanäköinen ja ammattitaitoinen coach, hänellä on syvä osaaminen johtajuudesta. Silti hän ohjaa hienovaraisesti ja antaa runsaasti tilaa yksilölliseen oppimiseen ja oivaltamiseen. Opin ymmärtämään oman potentiaalini ja pystyin määrittelemään konkreettiset askeleet tulevaisuudelle. Coachingista saatu hyöty on ollut valtava verrattuna tehtyyn investointiin, sekä minulle henkilökohtaisesti että liiketoiminnallemme. Coaching keskustelut ovat olleet erittäin miellyttäviä, Nonna on aina pitänyt focuksen ja määrätietoisesti tukenut minua saavuttamaan tavoitteeni. Suosittelen todella lämpimästi Nonnaa ja hänen työtään kenelle tahansa, erityisesti pysähtymisen ja uudenlaisen ympärilleen katsomisen tarpeessa olevalle: coaching tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä, saada rakennetta ajatuksiin ja uusia näkökulmia.”

— Heli Laumola, Development manager, Biofuels, UPM-Kymmene Oyj (Finland)

”Coaching was encouraging questioning oneself, so that I started really thinking… I truly enjoyed it through and through! Coaching helped me both personally and was very beneficial for the company. Coaching made me re-think about my constraints, assumptions, capabilities and change the way of addressing and using these to make life simpler. This process helped me get out of the comfort zone and venture into newer areas.”

— Arnavaaz Khan, Manager, Global Delivery Excellence, Tieto (India)

”Nonnan coachattavana oleminen on ollut hieno kokemus. Positiivisella ja määrätietoisella tavallaan Nonna on haastanut ajatteluani aina tarttuen minulle keskeisimpiin ydinasioihin. Olen todella nauttinut Nonnan coachattavana olosta ja uusien näkökulmien löytämisestä erilaisiin ammatillisiin aiheisiin. Minusta tuntuu, että ajatteluni ja focuksen hallintani on kehittynyt merkittävästi coaching prosessin aikana.”

— Kristiina Hämäläinen, Manager, Pulp, UPM-Kymmene Oyj (Finland)

”Tiedätkö mihin kaikkeen pystyt? Coaching prosessi auttoi pysähtymään ja katsomaan asioita uudesta suunnasta. Coaching helpotti priorisointia ja kirkasti omaa focusta niin työelämässä kuin myös yksityiselämässä ja selkeytti myös näiden yhteyttä. Prosessi vahvisti myös luottamusta omaan potentiaaliin ja asioiden syntymiseen. Nonnan avulla coaching prosessi oli moottori ja antoi tilaa asioiden jäsentämiselle ja tarkentamiselle sekä uskallukselle nähdä vieläkin pidemmälle isompaan kuvaan. Syntyi konkreettinen polku mielikuvista toimenpiteiksi, joita oli helppo lähteä toteuttamaan. Nonna on erittäin ammattitaitoinen coach, ja hänen lähestymistapansa on luottamusta herättävää. Hänen johtamiskokemus ja herkkyys toi coaching prosessiin arvokkaan lisän. Coaching prosessista saadut hyödyt ovat hyvin moniulotteisia ja moninkertaisia tehtyyn investointiin verrattuna. Prosessin aikana terävöitin focuksen työhöni ja toimin nyt entistä tehokkaammin ja motivoituneemmin työssäni. Minulle suositeltiin Nonnaa sanoilla, että hän on ”yksi parhaista ja suosittelen häntä lämpimästi”. Oman kokemukseni perusteella on todella helppo olla samaa mieltä. Kun haluat selvittää mihin kaikkeen pystyt, niin ota yhteyttä Nonnaan!”

— Jussi Jalasjoki, Director, Business and Sales development, Tieto Oyj (Finland)

”Coaching on totisesti tukenut kasvuani sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Jokaisen Nonnan kanssa käydyn coaching session jälkeen olen tuntenut itseni niin vahvaksi ja focusoiduksi. Lopetin jopa tupakoinnin, tupakoituani yli 10 vuotta. Eikä se ollut edes vaikeaa. Näissä coaching sessioissa olen pystynyt pistämään asiat tärkeysjärjestykseen, focusoitumaan tärkeisiin asioihin ja olen lopettanut ”kaiken tekemisen yhtäaikaa”. Nonna todella haastoi minua tekemään töitä ajatusteni kanssa näissä sessioissa ja välillä se oli vaikeaa, mutta silti niin palkitsevaa. Koen, että minulla on nyt enemmän rohkeutta ilmaista itseäni, tehdä päätöksiä ja tuottaa tuloksia. Nyt pysähdyn lähes päivittäin pohtimaan omia ajatuksia ja käytöstä johtajana. Olen kiitollinen johtajuuden kasvusta ja suosittelen ilomielin Nonnaa valmentajana kenelle tahansa johtajalle, joka haluaa loistaa.”

— Minna Halmetoja, Manager, Tieto Oyj (Finland)

”Coaching Nonnan kanssa on ollut erittäin arvokasta minulla useasta syystä. Olen oivaltanut mitkä esteet jarruttavat minua. Nonnan tunneäly, rehellisyys ja luottamus ovat olleet avaintekijöitä ja auttaneet minua ymmärtämään vahvuuteni mutta myös kehityskohteeni johtajana. Minulla on nyt parempi ymmärrys omista toimintamalleista, unelmista ja uramahdollisuuksista. Olen vakuuttunut, että coaching tuki kasvuani johtajana ja valmisti minua tulevaisuutta varten. Suosittelen ilolla Nonnaa, hän voi tukea sinuakin oivaltamaan mikä sinulle todella on tärkeää ja miten saavutat tavoitteesi oikeiden tekojen kautta. Kiitos Nonna!”

— Nina Kähönen, Customer Director, Tieto Oyj (Finland)

”Coaching sopii mielestäni tilanteisiin, joissa ihminen on uusien haasteiden edessä. Tarpeen täytyy olla riittävän suuri ja lähteä ihmisestä itsestään. Minun kohdallani siirtyminen asiantuntijasta esimieheksi oli selvästi tällainen muutos. Jokaisen valmennuskerran lopputuloksena lähdin tekemään konkreettisia muutoksia arjessa. Olen parantanut toimintaani esimerkiksi siinä miten kommunikoin alaisteni kanssa nimenomaan vaikeista asioista. Valmennuksen ansiosta onnistuin välttämään muutamia selkeitä sudenkuoppia. On ollut mielenkiintoista, miten mielestäni abstrakteihin ongelmiin on löytynyt käytännöllisiä jippoja. Valmennuksen parhaat puolet liittyvät valmennuksen neutraliteettiin – valmennus on tilaisuus pohtia työhaasteita ”mitä minä ajattelen tästä” näkökulmasta. Valmennustapaamiset tarjoavat toimivan purkukanavan ajatuksille, jotka eivät vielä ole välttämättä kovin konkreettisia tai selkeästi ilmaistuja. Mikossa pidin erityisesti siitä, että hän pääsi varsin nopeasti ymmärrykseen mikä oli asian ydin. Jokaisen keskustelun lopuksi Mikon tapa keskustella siitä mitä aion tehdä seuraavaksi konkretisoi ja yhdisti käydyn keskustelun käytäntöön ja tulevaan toimintaan. Tämä käytäntö osittain muokkaisi ajatteluani jo keskusteluiden aikana; onko tämä tiedon palanen minulle hyödyllinen ja jos on niin missä ja miten.”

— Matti Vuorinen, Manager, Energy, UPM-Kymmene Oyj (Finland)

”Thank you Nonna for what you have achieved. Thanks to your coaching, I have managed to get out of a vicious circle. Having you by my side, gently holding my head out of the water, and helping me to take the first step out of it. It took me some months before I wrote this text, because I wanted to see if what we had done together would survive the time, and I am really happy to share that not only it did survive, but it continues even after this rather long period.”

— Nathalie Kuhn, Sales manager, Tieto Oyj (Finland)

”Olin urallani tienhaarassa, tietämättä mitä tehdä, kunnes tapasin Nonnan. Hänen oachingin avulla ja tuella oivalsin mitä haluan ja löysin tieni eteenpäin. Olen erittäin kiitollinen kaikesta mitä Nonna on tehnyt kanssani. Suosittelen häntä lämpimästi!”

— Tiina Mustalahti, Manager, Tieto Oyj (Finland)

”Coaching prosessin aikana kirkastui mm. mitä minä henkilökohtaisesti haluan ja uskaltauduin käsittelemään omia tuntemuksiani uudella tavalla. Nonna varovaisesti ravisteli esille syvätietoa itsestäni. Coaching syväluotasi vahvuuksiani ja löysin myös uusia ominaisuuksia itsestäni. Mielikuvaharjoitukset sekä sessioiden välissä tehdyt avartavat tehtävät varmistivat coaching tavoitteen toteutumisen. Coaching matkan täytti luottamus, tunneäly ja päämäärätietoisuus. Coaching auttoi minua määrittelemään tavoitteeni ja saavuttamaan ne. Coaching ansiosta olen myös päämäärätietoisempi oman itseni suhteen.”

— Minna Virtanen, Project Director, Tieto Oyj (Finland)

”Valmennuksessa oli parasta Mikon kuuntelukyky ja positiivisen tunnelman luonti sekä asioiden kääntäminen uusia näkökulmia avaavalla tavalla. Valmennuksen aikana suhtautumiseni asioihin on muuttunut vapaammaksi. Huomioin toisia enemmän tiimissä ja tämä on saanut positiivista huomiota tiimissä – myös tiimi on aktiivisempi oman toimintani kautta.”

— Juha Kortessalmi, Senior Portfolio Manager, Energy, UPM-Kymmene Oyj (Finland)

”Coaching on hyvä apu meille tietointensiivisen alan ihmisille, jotka painivat kovien ristipaineiden alla päivästä toiseen. Yritysten kannattaa panostaa coachingiin muiden valmennusta ja työhyvinvoinnin rinnalla.”

— Mika Vihervuori, CEO, Anvia Plc (Finland)

”Nonna on toiminut coachinani viimeisen 6 kuukauden ajan. Prosessi on ollut uutena johtajana todella palkitseva niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisella tasollakin. Nonnan coachingin aikana olen kehittynyt johtajana reflektoinnin kautta ja kasvanut ihmisenä. Hän on pistänyt minut tutkimaan vanhoja ajattelumalleja, etsimään oman tapani johtaa ja tulokset sekä tiimilleni että liiketoiminnalle ovat olleet vaikuttavat. Kaiken kaikkiaan Nonnan coaching on auttanut minua valtavasti tässä muutoksessa. Hänen lähestymisensä coachingiin on sekä vaativa että pehmeä samaan aikaan, joka sopii minulle erittäin hyvin. Voin lämpimästi suositella Nonnaa jokaiselle joka haluaa matkata kohti parempaa, nykyaikaista johtajuutta.”
— Suvi Reinikkala, Marketing Director, Altia Oyj (Finland)